27 Eylül 2010 Pazartesi

SAÜ seçime kilitlendi

SAÜ Rektör adayı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, rektörlük seçimlerinin akademik olgunluk ve nezaket içinde ve kurumu yıpratmadan geçeceğine inandığını belirtti.
■ SAÜ Rektör adayı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversitenin son yıllarda kazandığı dinamik yapıyı ve gelişimi artan bir ivmeyle sürdürmek amacıyla, rektörlüğe adaylığını açıkladığını ifade etti.
■ Elmas, SAÜ’ de 8 yıl rektör yardımcılığı yaptığını belirterek, "Görev süremde şeffaflık, farklılıkları kucaklayabilen tarafsızlık ve değişime önem verme anlayışımı sürdürerek tüm kuruma yaymayı arzu ediyorum" dedi ve tüm adaylara başarılar diledi.

3 yorum:

  1. hüseyin saray20:06

    Aday arkadaşımız bir basın toplantısı yapsın. Zafer Demir kesinlikle bizimle değil, yaramaz adam desin biz kendisini görelim. 2003 Sayıştay denetiminde zaferi İsmail Çallı’yı oğuz Şenol’u Sayıştay... Nasıl onların yanında yer aldı onu açıklasın... Sayıştay rektörle kendisine siz bu ekiple çalışamazsınız tamam mı ... Dediği halde 8 sene nasıl çalıştı açıklasın. Hükümeti Başbakanı protesto için rektörün yerine nasıl toplantıya katıldı açıklasın. Daha nice vukuatları varken kendine destek verecek arkadaşlara şaşıyorum. Ne çıkarları var merak ediyorum. Destek veren tüm AKP lilere şaşıyorum. Kedisinin AKP ile ilgisi yok.

    hüseyin saray

    YanıtlaSil
  2. ahmet cankılıç20:47

    Elmas, SAÜ’ de 8 yıl rektör yardımcılığı yaptığını " Görev süremde şeffaflık, farklılıkları kucaklayabilen tarafsızlık ve değişime önem verme anlayışımı sürdürerek tüm kuruma yaymayı arzu ediyorum" demiş, demiş olmasına da bu söylediklerini 8 yıl içinde becerebildiğini söylemek kolay değil. 8 yıl içinde bunu beceremeyen birisi bundan sonrasına ne gelecek ümit edebilir ki! Bir insanın isminin ya da soy isminin altın ya da elmas olması onun da elmas ya da altın olmasını gerektirmez heralde.

    ahmet cankılıç @ 27.09.2010

    YanıtlaSil
  3. SELİM ADALI20:48

    Sakarya üniversitesi ki bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları çıkarmış bir yer. Ama ortada rektör adayı olarak dolaşanlara baktığınızda bu zengin tablodan bir şey yok. Adı geçenler Sakarya üniversitesi olduğu konumda bile tutmakta zorlanabilecek zayıf kişilikler. Kendi güçleri olmadığından olsa gerek başka güçlerle ittifak ederek seçim kazanacaklarını zanneden garibanlar.

    SELİM ADALI @ 27.09.2010

    YanıtlaSil