29 Eylül 2010 Çarşamba

SAÜ.de bir rektör adayı daha!

Ekim ayında yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde Prof. Dr. Uğur Arifoğlu'da rektör adayı oldugunu açıkladı.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde görevli Prof. Dr. Uğur Arifoğlu, adaylığını açıkladı

Arifoğlu'nun açıklaması şöyle:
Üniversitemizde Ekim ayında gerçekleştirilecek Rektörlük seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu sürecin sonunda üniversitemizin bilimsel ve kurumsal gelişimini daha üst düzeylere çıkaracak; hoşgörü, liyakat ve adaleti egemen kılacak bir üst yönetimin oluşması hepimizin ortak arzusudur. 

Üniversitemiz, akademi olarak temellerinin atıldığı günden beri yetiştirdiği seçkin şahsiyetler, sahip olduğu değerler ve bilimsel faaliyetler ile ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olmuştur. Gelecek dönemde de Sakarya Üniversitesinin bu misyonunu devam ettirecek yenilikçi ve üretken bir yönetimin oluşması hepimizin beklentisidir. 

Mensubu olmaktan onur duyduğum Sakarya Üniversitesini, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışı çerçevesinde geleceğe hazırlamak amacıyla Rektör adayı olduğumu saygıyla duyuruyorum. 

Çok yakında Sakarya Üniversitesi ile ilgili hedef ve projelerimi sizlerle paylaşacağım.

RÖKTERLÜK SEÇİMLERİ 21 EKİM'DE 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Genel Kurulu'nun dünkü toplantısında Sakarya Üniversitesi'nin (SAÜ) Rektörlük seçimleriyle ilgili takvim belirlendi. Buna göre rektörlük seçimleri 21-22 Ekim tarihlerinde yapılacak.
Diğer yandan rektörlüğe bir aday daha çıktı. SAÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Gündüz rektörlüğe adaylığını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder